Worskhop Mindfulness en Paardencoaching

Voor wie?
De workshop is geschikt voor ouders met kinderen in de leeftijd van acht tot en met twaalf jaar en ontwikkeld voor kinderen met ADHD en autisme. Daarnaast is de workshop geschikt voor kinderen met psychische klachten. Hiertoe behoren kinderen met een negatief zelfbeeld, kinderen met piekerende gedachten of kinderen die vaak somber zijn. Claude en Joni hebben beide ervaring in het begeleiden en ondersteunen van kinderen met ADHD, autisme en psychische klachten.

Hoe ziet de Ouder-Kind-Workshop eruit? 
De workshop duurt 90 minuten. Claude start (45 minuten) met het geven van mindfulness. Er worden oefeningen gedaan die voornamelijk in spelvorm worden aangeboden. Vervolgens zal Joni met behulp van oefeningen en vraagstellingen ouder en kind begeleiden in het paardencoach gedeelte (45 minuten).

Wat is het doel van de Ouder-Kind-Workshop?
In de workshop staat plezier en het samenzijn tussen ouder en kind voorop. Door deel te nemen aan de Ouder-Kind-Workshop doen ouder en kind samen ervaringen op die ze mee zouden kunnen nemen in het dagelijks leven.

Is er een vervolg op de Ouder-Kind-Workshop? 
In de workshop zullen elementen van mindfulness en paardencoahcing worden ingezet. Uit de workshop kan een acht wekelijkse training voortkomen. In die training kan er dieper op minduflness en paardencoaching worden ingegaan en kunnen er mogelijke hulpvragen worden behandeld.

Kosten
De kosten voor deze eenmalige workshop bedragen slechts € 47,50 per combinatie. (dus 1 ouder en 1 kind)

2 gedachten over “Worskhop Mindfulness en Paardencoaching”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *