Orienterende coaching

Sommige bedrijven zijn erg benieuwd naar het effect van coachen met paarden, maar hebben een kleiner budget. Om ook hierin tegemoet te komen, bieden wij de zogenaamde ’oriënterende coaching’. Dit houdt in dat er gedurende een programma van ongeveer 3 uren een kennismaking met de paarden coaching zal zijn. U zult worden ontvangen met een bakje koffie/thee en na een voorstelronde en korte presentatie zult u met het team een stukje coaching ondergaan. Het thema van deze coaching, hangt geheel af van de wensen van de klant. Deze oriënterende coaching duurt ongeveer 45 minuten . Na dit deze coaching zal er worden geëvalueerd onder het genot van een hapje en een drankje.

Er dient rekening gehouden te worden dat er tijdens oriënterende coaching slechts kennis wordt gemaakt met de manier van coaching en er zaken zullen worden aangesneden. Om hier concreet op verder te gaan, zal er een langere coachsessie gepland moeten worden. Hiervoor hebben wij hele mooie aanvullende programma’s die na de coaching te boeken zijn.

Nieuwsgierigheid kan helpen te ontdekken wat een team sterker maakt of wat een team nodig heeft. Binnen onze coaching-sessies wordt deze nieuwsgierigheid geprikkeld om erachter te komen wat het team belemmert en daardoor wat nodig is het team sterker te maken.